0
Discuss

iFrame shortcut generates blank page

bigpal 8 months ago in Shortcut Tiles updated 8 months ago 3

I've customized the weatherwidgetio and I'm hosting it on my own website, that way only I can change it and it will work indefinitely (no one to blame but me). It works fine on its own as a shortcut link, but when I use it in an iframe shortcut, the HTML gets screwed up. You can see it builds the iframe and points to the source, then dumps what should be the frame HTML under #document, but it's dumping a blank page and I can't figure out why. I removed beginning brackets so you can see it here.

Anyone run into this?


iframe type="text/html" frameborder="0" layout-fill="" class="layout-fill" src="http://mywebsite/Weather.html">/iframe>

#document

html>head>/head>body>/body>/html>

Discuss

Your browser may require the iFrame to be served over HTTPS. This is a new security requirement of Chrome based browsers:

https://support.actiontiles.com/communities/12/topics/9592-images-on-media-tiles-are-not-loading-on-google-chrome-browser-on-pc

Ah, that makes sense.. I didn't want to use SSL on my own web server because I don't want to deal with certificates but looks like that is unavoidable. Thanks!

Turns out, google doesn't allow iframe content from their servers to another server. When I call an iframe from a google hosted server (req from actiontiles servers), it's not allowed. Chrome showed me the error, Safari said nothing. When you request the iframe, google's header in the response has "X-Frame-Options: SAMEORIGIN" which means it has to be a google iframe on a google hosted server. Looks like I'm going back to my local web server on my home network and doing self signed SSL certificates.